We helpen je graag bij

Burnout

Wanneer je langere tijd last hebt van vermoeidheid, je moeilijk kunt concentreren, piekert over je werk en slaapproblemen hebt, kan het zijn dat je een burnout hebt.

Rouwverwerking

Het overlijden van een dierbaar persoon verandert je leven van het ene moment op het andere. Deze verlieservaring werpt je op jezelf terug.

Depressie

Iedereen voelt zich wel eens somber of heeft geen zin om iets te ondernemen. Wanneer je hier lang last van hebt, kun je in een negatieve spiraal belanden.

Angst en paniek

Direct naar Online aanmelden Angst en paniek Wat verstaan we onder angst en paniek? Een paniekaanval is een sterk emotionele ervaring die gepaard gaat met

Relatieproblemen

In iedere relatie komen spanningen, ergernissen en ruzies voor. Dat hoeft niet te betekenen dat er iets mis is in je relatie. Maar als je in je relatie tegen problemen aanloopt die je samen niet meer kunt oplossen, kun je hulp zoeken.

Trauma / PTSS

Direct naar Online aanmelden Wat is een Postraumatische Stress Stoornis? PTSS (Postraumatische Stress Stoornis) is een diagnose die gesteld kan worden wanneer je last hebt

Over onze praktijk

Over onze praktijk

Onze psychologenpraktijk is een kleinschalige praktijk, gevestigd in een sfeervol pand in het centrum van Groningen, opgericht in 1978. Ons uitgangspunt is dat je wel degelijk zelf iets kunt doen aan je hulpvraag, ziekte, klacht of gezondheid. Daarnaast willen we dat je tevreden bent over onze hulp: cliënten die je voorgingen, gaven onze behandeling gemiddeld een 8.5 als rapportcijfer.

We behandelen volgens de meest recente zorgstandaarden.