Storing: 
Wegens een storing kun je je momenteel niet aanmelden of gebruik maken van je eigen inlogomgeving. We verwachten dat de storing aan het einde van de middag zal zijn opgelost. Excuses voor het ongemak.

Let op: 
Als je door je huisarts bent doorverwezen via Zorgdomein dan moet je je alsnog via onze website aanmelden. Pas als we deze aanmelding hebben ontvangen, kom je op de wachtlijst te staan.

Let op: 
Wegens aanhoudende drukte hebben we helaas een tijdelijke aanmeldstop ingevoerd. Neem contact op met zorgbemiddeling van je zorgverzekeraar om te informeren of je elders terecht kunt. Onze excuses voor het ongemak.

Offline aanmelden
Kun je of wil je je niet online aanmelden? Geen probleem, we hebben een alternatieve manier om je aan te melden. Neem even contact met ons op via info@praktijkthomassen.nl

Privacy & veiligheid
Uiteraard hechten we grote waarde aan je privacy: alle informatie die je invult, wordt via een versleutelde en beveiligde verbinding verstuurd en kan niet door derden worden gelezen. Voor meer informatie kun je onze privacyverklaring raadplegen.

Over onze praktijk

Over onze praktijk

Onze psychologenpraktijk is een kleinschalige praktijk, gevestigd in een sfeervol pand in het centrum van Groningen, opgericht in 1978. Ons uitgangspunt is dat je wel degelijk zelf iets kunt doen aan je hulpvraag, ziekte, klacht of gezondheid. Daarnaast willen we dat je tevreden bent over onze hulp: cliënten die je voorgingen, gaven onze behandeling gemiddeld een 8.5 als rapportcijfer.

We behandelen volgens de meest recente zorgstandaarden.