Direct naar

Relatieproblemen

Wat zijn relatieproblemen?

In iedere relaties komen spanningen, ergernissen en ruzies voor. Dat hoeft niet te betekenen dat er iets mis is in je relatie. Maar als je in je relatie tegen problemen aanloopt die je samen niet meer kunt oplossen, kun je hulp zoeken.

Relatietherapie kan helpen weer dichter bij je zelf en nader tot elkaar te komen. Als je relatie niet meer te redden is, kan relatietherapie je helpen op een goeie manier uit elkaar te gaan.

Hoe kunnen we je helpen bij relatieproblemen?

Eerst brengen we samen met jullie het probleem in kaart en formuleren het behandeldoel. Dan gaan we samen aan de slag om de vicieuze cirkel te doorbreken waarin jullie terecht gekomen zijn en dan gaan we op zoek naar mogelijke oplossingen voor jullie problemen. In de sessies leren we jullie opnieuw naar elkaar te luisteren, gezond ruzie te maken, om te gaan met machtsconflicten, om te gaan met verwijten, het weer kenbaar maken van je wensen en zelf verantwoordelijkheid te nemen voor wat je wilt en niet wilt.

We bieden jullie een veilige en intieme omgeving waarin je kwetsbaar kunt zijn en jezelf en elkaar weer opnieuw kunt ontdekken.

Wordt het vergoed?

Neem alstublieft telefonisch contact met ons zodat we uit kunnen leggen wat de regels zijn voor vergoeding voor relatietherapie. Bel 050 31 30 526 of mail ons op onderstaand adres:

info@praktijkthomassen.nl

“We hebben weer geleerd met elkaar praten, te lachen en intiem te zijn. We hebben handvatten aangereikt gekregen waar we nu nog plezier van hebben. Ik heb meer begrip voor mijn partner gekregen en voel me nu ook door haar begrepen.”

Wietse (35)   Bo (35)

De behandelaars

We hebben als behandelaar allemaal ons eigen specialisme en eigen behandelvisie. Je bent natuurlijk vrij om te kiezen wie het beste bij je past. Een goede klik is namelijk erg belangrijk. Lees meer over onze behandelaars.

Onze werkwijze

We beginnen met een intakegesprek en een online aanmeldformulier waarmee je de eerste stap zet in het structureren van je klachten. In volgende sessies krijg je opdrachten mee die je online kunt invullen. We werken volgens de standaarden zoals vermeld op www.standaardggz.nl

Over onze praktijk

Over onze praktijk

Onze psychologenpraktijk is een kleinschalige praktijk, gevestigd in een sfeervol pand in het centrum van Groningen, opgericht in 1978. Ons uitgangspunt is dat je wel degelijk zelf iets kunt doen aan je hulpvraag, ziekte, klacht of gezondheid. Daarnaast willen we dat je tevreden bent over onze hulp: cliënten die je voorgingen, gaven onze behandeling gemiddeld een 8.5 als rapportcijfer.

We behandelen volgens de meest recente zorgstandaarden.