Berni Thomassen

Ik werk altijd zowel probleem/klacht gericht als persoonsgericht. Elke behandeling is zorg op maat en oplossingsgericht. Ik ben geïnteresseerd in wie je bent en wil je daar graag ontmoeten. Ik zie mezelf meer als een coach die je helpt je eigen problemen en klachten op te lossen, dan als behandelaar. 

Mijn streven is dat je na het traject dat je bij mij volgt meer zicht hebt op wie je bent en handvatten hebt om jezelf in de toekomst te kunnen helpen. Mijn ervaring heeft me geleerd dat je altijd kunt veranderen en dat je het vermogen hebt je problemen op te lossen en/of er adequaat mee om te gaan. 

Ik kan je helpen bij al je je persoonlijke problemen, bij relatie-en gezinsproblemen, arbeidsgerelateerde problemen, bij-rouw en verliesverwerking, problemen in verband met gezondheid en ziekte en zingevingsvragen. Mijn kwaliteiten zijn: mijn ruime en brede ervaring in de ggz, mijn eigen ontwikkelingsproces als persoon, mijn vermogen om de kern te raken waardoor het eigen probleemoplossend vermogen geactiveerd wordt.

Berni is gz-psycholoog en Er-registered psychotherapist. Hij heeft 40 jaar ervaring in de eerste en tweede lijn van de ggz in diverse functies: behandelaar, (sport) psycholoog, trainer coach/opleider, teamleider, hoofd patiëntenzorg, zorgvernieuwer,  ontwikkelaar van zorgprogramma’s en bestuurder.